2641062553 Καινούργιο, Αγρίνιο afoiaaggeli@hotmail.com
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αφοι Α. Αγγελή ο.ε. | Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Αγρίνιο


Η εταιρεία μας “Αφοι Α. Αγγελή ο.ε.” η οποία βρίσκεται στο Καινούργιο Αγρινίου, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων τα οποία ποικίλουν ως προς το μέγεθος, την μορφή, την χρήση, την απαιτούμενη εξειδίκευση και την τεχνολογική τους καινοτομία.

Έτσι, διαθέτοντας έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία καθώς και σύγχρονο στόλο και εξοπλισμό, η εταιρεία μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη αντιμετωπίζοντάς την εξ αρχής με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Φιλοσοφία μας είναι να ενημερωνόμαστε διαρκώς αλλά και να εμπλουτίζουμε την γκάμα των υπηρεσιών μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.
 

 


 

 
Κατασκευή Κτιρίων
Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την ολοκληρωτική κατασκευή κτιρίων, πολυτελών κατοικιών και οργανωμένων οικιστικών συγκροτημάτων.
 
 
Αναπαλαιώσεις Κτιρίων
Είτε θέλετε να αναπαλαιώσετε το κτίριό σας, είτε να πραγματοποιήσετε κάποια ανακαίνιση, η εταιρεία μας, είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις.
 
 
Κατασκευή Τοιχίων
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει την κατασκευή κάθε είδους τοιχίου, φροντίζοντας πάντα για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει οριστεί εξ αρχής. 
 

 

 
Ενεργειακά Πάρκα
Έχοντας ολοκληρώσει εώς σήμερα ένα μεγάλο αριθμό ενεργειακών πάρκων, η εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την κατασκευή του δικού σας ενεργειακού πάρκου προτείνοντάς σας πάντα τις καλύτερες λύσεις
 
 
Κατασκευή - Επιδιορθώσεις Υδρομόνωσης
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή και επιδιόρθωση υδρομόνωσης στο κτίριο σας για εγγυημένα αποτελέσματα.
 
 
Κατασκευές Δεξαμενών Βιοαερίου
Διαθέτουμε όλον τον απαιτούμενο εξοπλισμό αλλά και την πείρα για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε δεξαμενή βιοαερίου επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.