2641062553 Καινούργιο, Αγρίνιο afoiaaggeli@hotmail.com
Search Close
hero image
 
 
ΑΦΟΙ Α. ΑΓΓΕΛΗ Ο.Ε.
Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Αγρίνιο


Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία “Αφοι Α. Αγγελή ο.ε.” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Καινούργιο, δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών από το 2005, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Όντας 3η γενιά κατασκευαστών, η εταιρεία μας, συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας κατασκευές πολυτελών κατοικιών, οργανωμένων οικιστικών συγκροτημάτων, αναπαλαιώσεις κτιρίων, κατασκευές τοιχίων, ενεργειακά πάρκα, κατασκευή και επιδιόρθωση υδρομόνωσης καθώς και την κατασκευές δεξαμενών βιοαερίου.

Στελεχωμένη από εξειδικευμένους επαγγελματίες με χρόνια παρουσία στο χώρο και διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, η εταιρεία μας, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη, όσο δύσκολη και πολύπλοκη και αν είναι.
 

 


 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, η εταιρεία μας δεν σταματά να εξελίσσεται αλλά και να επενδύει σταθερά στην τεχνογνωσία, βελτιώνοντας συνεχώς το στόλο της αλλά και την ποιότητα των κατασκευών που προσφέρει.

Σε κάθε εργασία φροντίζει να τηρεί πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξ αρχής χωρίς αυτό να επηρεάζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει.
 
 
Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, η εταιρεία μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας με επιτυχία ένα μεγάλο αριθμό έργων σε Αγρίνιο, Πάτρα, Λευκάδα, Αστακό, Θέρμο, Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Καρπενήσι, Άρτα, Καρδίτσα, Μύτικα και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας μας αποτελεί να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε κάθε έργο που καλούμαστε να κατασκευάσουμε έχοντας πάντα ως γνώμονα της απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε το Αγρίνιο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.